У категорії матеріалів: 2 Показано матеріалів: 1-2 |
|
Сортувати за:
Даті ·
Назві ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядам
На сніданках, обідах, вечерях кладеться
декілька ножів (праворуч від тарілки) і виделок (ліворуч від неї).
Користуватися ними треба від країв до центру тарілки, по черзі при
зміні блюд.
Хліб
і бутерброди. Правила хорошого тону - хліб береться не вилкою, а
руками. Хліб ножем краще не різати, а відламувати маленькими
шматочками. При закусці, наприклад, якщо це шинка, не варто класти її
на шматочок хліба, краще з'їсти її за допомогою ножа і вилки. За
бажанням невеликі шматочки хліба можна намазувати маслом, при цьому
масло беремо помалу з масельнички на край власної тарілки. Вільніше
обходимося з хлібом за сніданком: можна намазати шматок хліба маслом і
відкушувати прямо від шматка, а ще смачніше на такий шматочок хліба
покласти шинку або сир. Щоб бутерброд було зручніше їсти, його
розрізають в своїй тарілці, користуючись ножем і вилкою.
|
|
|
Категорії розділу |
Квіти , букети
[4]
Як створити букет, як підібрати квіти, як офомити квітами та ще багато корисної інформації про квіти на весіллі і не тільки.
|
Подарунки
[0]
Подарунки, що подарити на весілля, що подарувати молодятам свекрусі, свекру чи сватам.
|
Етикет
[2]
Етикет за столом, як себе вести за столом, як поводити себе на весіллі чи на гостині за столом.
|
Спиртне , випивка
[3]
Спиртне , як вживати , чим пригостити гостей на весіллі, як пити , що пити на забавах чи весіллі.
|
|
|
|
Вхід на сайт |
|
|
|
Пошук |
|
|
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|